En kakelugn förnyar din bostad

Funderar du på att köpa kakelugn? Lindholm Kakelugnar har en stor uppsättning modeller av gammalt traditionellt snitt. Alla är minst 100 år gamla, och håller hög kvalitet. De har en tidlös design och känsla, och är tillverkade före 1850. Kakelugnar är ett smart sätt att förnya ditt hem. De ger en ombonad och gammal känsla, och smälter in i flera olika sorters design, både modernt stilren, och rustik sådan.

Det är dessutom en investering inför framtiden, eftersom den höjer din bostads marknadsvärde. Fördelarna är flera. En imponerande egenskap hos en kakelugn är dess verkningsgrad. Den ligger väldigt högt, det är inte ovanligt med siffror över 90%.

Det är teglet som ger ugnen dessa imponerande och eftersträvansvärda egenskaper, eftersom den gör att värmen magasineras under längre perioder. Uppvärmningskostnaderna minskar därför, så vi pratar inte bara om en estetisk uppgradering av ditt hem, utan även ett smart val när det gäller uppvärmning, och husets marknadsvärde inför framtida försäljningar.

Stor erfarenhet av kakelugnar

Låter detta som något för dig? Lindholm kakelugnar har stor erfarenhet av detta traditionella svenska hantverk. Här hittar du alla tänkbara varianter, av olika format, och i olika former. Med 45 års erfarenhet inom branschen så kan de det mesta som har med kakelugnar att göra.​​

Kundbasen finns både i finns i hela landet, och de har även kunder utomlands. En kakelugn passar in överallt. Om du vill representera ditt företag på ett bra sätt, så kan en kakelugn i din företagslokal göra susen.

Om du vill veta mer om deras produkter, kika gärna in på deras hemsida. Det finns över 150 ungar att välja mellan, och om du inte hittar var du leta efter, så kan du kontakta dem via telefon eller e-mail för att få större inblick i vilka sorters ugnar de har att erbjuda. Det finns alltså mer än vad som visas upp på hemsidan.